logo
Foto's

Waterpark Terherne

RecreŽren tussen de Friese Meren

Waterpark Terherne is een kleinschalig, rustiek gelegen recreatieproject. Hier recreŽert u direct aan het water, met het gezellige dorpshart van Terherne op loopafstand. 

De Opvaartvilla's liggen op ruime kavels (van 352 tot 374 m2) en zijn allen gelegen op eigen grond. De kavels beschikken over een eigen aanlegsteiger, direct aan open vaarwater. Het tussenliggende water in de opvaarten is in gemeenschappelijk eigendom bij alle eigenaren. Hierdoor is de feitelijke afstand tussen de woningen aanmerkelijk groter dan uit de voorgenoemde grondoppervlaktes doet blijken.

De villa's bieden een riant woonoppervlak en hebben een zeer praktische indeling. Op de begane grond vindt u een riante woonkamer met open keuken, een slaapkamer met badkamer, een toilet en berging. De verdieping biedt u twee vorstelijke slaapkamers (of mogelijkheid tot 3 slaapkamers) en een luxe badkamer, uit te breiden met een heerlijke sauna.

Plattegrond Terherne juiste huisnummers

Terherne, het dorp van Hielke en Sietse

Smalle straatjes met gezellige winkeltjes, boerderijen, schipperswoningen. Terherne ademt een heerlijke authentieke sfeer uit. Her en der kent het dorp fraaie doorkijkjes naar het water. Strijk neer op een terras of schuif aan in de restaurants en cafť's; Terherne biedt u een prima horeca-aanbod. Een typisch uitgaansdorp is Terherne echter allerminst, juist die rust maakt Terherne als dorp zo charmant.

Tegenwoordig staat het dorp ook bekend als Kameleondorp, waar Hielke en Sietse Klinkhamer uit de beroemde Kameleonboeken hun avonturen beleefden.

Neem voor meer informatie contact op via (0515) 430355 of (06) 54953826

Geopend
zomer 2013
Locatie
Terherne, Friesland
Type
Recreatie