Het nieuwe werken

Het nieuwe werken

Mensen werken veel meer thuis door de Corona crisis. Voor veel bedrijven is dit een eyeopener. Het ziekteverzuim is minder, omdat veel medewerkers toch wel stress ervaren door bijvoorbeeld onruststokers in een team. Of door rumoerige ruimten. De productiviteit en kwaliteit van werken, neemt in de meeste gevallen toe.

Helemaal niet verkeerd dus.

Ondernemers vragen zich af. Zijn grote kantoorpanden nog wel nodig? Misschien is het straks wel heel ouderwets en overbodig om met z’n allen in een pand te zitten? Welke kosten kan ik besparen

Vragen en twijfels die ik heel goed kan begrijpen. Ik zie de mindset van ondernemers om mij heen veranderen.

Een klant van mij kiest er bewust voor om zijn grote pand in te ruilen voor een kleiner pand met verschillende kantoorruimten. Dit voor de medewerkers die ongestoord willen werken en dit thuis niet zo gemakkelijk kunnen. Een mooie oplossing.

Hoe mooi zou het zijn als meer ondernemers kiezen voor een kleiner pand? En de grote kantoorpanden in de stad omgebouwd worden tot zorginstellingen, waar een tekort aan is in Nederland?

Ben jij een innovatieve ondernemer en zit je eraan te denken om je pand te verkopen? Stuur me even een mailtje naar info@frisiainvest.nl, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.