Alpine Resort Kaprun

Gerealiseerd

Alpine Resort Kaprun

Gerealiseerd

Omschrijving

 

Alpine Resort Kaprun 
Frisia Invest was betrokken bij de ontwikkeling van veertien appartementen in Kaprun. Kaprun is een gezellig skidorp met een gemoedelijke sfeer, mooie winkels en goede restaurants.

Luxe appartementen met alle comfort

Het gebouw telt in totaal veertien appartementen, waarvan één appartement gelegen is op de begane grond, vijf appartementen op de eerste etage, vijf appartementen op de tweede etage en drie appartementen – waarvan twee penthouses – op de derde verdieping. Elk appartement en penthouse beschikt over een royaal balkon of terras waar het ‘s zomers en ‘s winters genieten is van het fraaie uitzicht op de bergen.

Interieur

Elk appartement of penthouse is sfeervol ingericht en ademt door het vele gebruik van hout een warme sfeer uit. De keuken is compleet ingericht en van alle luxe voorzien met koel-vriescombinatie, magnetron en vaatwasser, elke badkamer heeft een bad/douche, wastafel, handdoekradiator en wasmachineaansluiting. De meeste appartementen zijn modern ingericht met warme herfsttinten, twee appartementen hebben een meer Oostenrijkse uitstraling met o.a. een traditionele eethoek.

Gerealiseerde projecten

Neem Contact op

Neem Contact op

INTERESSE?