Krijgt jouw pand een mooie bestemming?

Krijgt jouw pand een mooie bestemming?

De dag dat je je pand kocht had je er mooie plannen mee. Nu sta je op het punt om de koers te wijzigen en je pand te verkopen. Hoe mooi zou het zijn als het opnieuw een mooie bestemming zou krijgen?

Meer 80-plussers dan ooit
We worden met z’n allen steeds ouder. In het jaar 1900 telden we in ons land 0,3 miljoen 65-plussers, nu zijn het er zo’n 3,2 miljoen. Dat is meer dan veertien keer zoveel! En dan heb je nog de dubbele vergrijzing. Dat betekent dat de groep ouderen niet alleen groter wordt, maar dat ook de gemiddelde leeftijd steeds hoger komt te liggen. Dat zien we aan de groeiende groep 80-plussers: inmiddels is 4,5% van de bevolking ouder dan 80 jaar.

Zelfstandig wonen
Een hele leeftijd zou je zeggen. Maar dat voelt voor de meeste mensen nog helemaal niet zo. Het liefst blijven ze zo lang mogelijk in een ‘gewoon huis’ wonen. Natuurlijk merken zij dat het allemaal wat minder wordt en daarom is het voor hen wel heel prettig om zorg te kunnen krijgen. Maar de stap om naar een verzorgingshuis te gaan is voor hen te groot.

Projectontwikkeling
De afgelopen jaren hebben ondernemers, organisaties, agrariërs en particulieren ons panden verkocht die wij klaar maken voor zelfstandig wonen voor de 65-plussers. Ook zorgpartijen die de bouw en de organisatie aan ons uitbesteden helpen de 65-plussers aan een mooie woonplek.

Sta je op het punt je pand te verkopen en/of wil jij je pand een mooie bestemming geven?

Maak dan een afspraak of stuur me een aantal foto’s van het pand toe. Dan neem ik snel contact met je op.

Johan Paques